Būk gudresnis už savo egoizmą!

Dvasinis darbas, Grupė

Nesistenkite būti „gudruoliais“ bei „herojais“ ir savo jėgomis kovoti su egoizmu – nėra didesnės kvailystės! Kas gali pasipriešinti prigimčiai?! Argi tai įmanoma?
Mūsų darbo tikslas – pakilti virš savojo ego, paimti Šviesos jėgą ir su ja pakilti virš egoizmo, tarsi jo nebūtų. Tai nereiškia, kad jį užgniaužiame ir ramiai plaukiame pasroviui. Mūsų egoizmas lieka, o mes suprantame, kad tai Kūrėjas mums duoda tokį galingą noro sluoksnį. Bet mes norime būti aukščiau jo!
Aš nesunaikinu jo, juk tik virš jo galiu pakilti, bet dabar nenaudoju egoizmo bendraudamas su draugais, kad ir kokiais baisiais pasipūtėliais, garbėtroškomis, akiplėšomis ir pavyduoliais jie atrodytų. Tai visiškai nesvarbu. Aš žinau tik viena: „visus nusikaltimus užglostys meilė“! Tu su pistoletu, aš su peiliu rankoje, bet apsikabiname vienas su kitu ir priimame visus sprendimus remdamiesi meile.
Kiekvienas galvoja esąs teisus, bet visi anuliuoja save. Meilė reiškia, kad priimu kito nuomonę, o kiti – mano, ir taip pasiekiame bendrą sutarimą ir priimame sprendimą ant kur kas aukštesnio laiptelio!
Pakilome virš mūsų bendros neapykantos – į mūsų bendrą meilę. Pamėginkite atlikti tai grupėje ir pajausite trečiąjį komponentą viduje – Kūrėją! Pajausite, kad tai Jo jums arba trūksta, arba Jis jau egzistuoja viduje!
Tai labai praktinis darbas, kaip ir visas kabalos mokslas: „Ateik ir pamatyk“ (Bo-re), „Padarysime ir išgirsime“ – visa tai visiškai praktiški dalykai, kuriuos mums reikia dabar realizuoti.

Iš 2010 m. lapkričio mėn. 19 d. pamokos pagal straipsnį „Valios laisvė“

Daugiau šia tema skaitykite:

Apie meilę ir neapykantą

Kaip sušvisti meile

Pasaulinės sielos reanimacija

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>