Vienam pas Kūrėją nėra ko eiti

Dvasinis darbas, Grupė

Kai kalbu apie „priesakus“, turiu omenyje norus, vienijančius mane su kitais žmonėmis.
Manyje yra 613 (TARJAG) norų, siejančių mane su visais kitais, – šiuos norus man ir reikia ištaisyti. Ir padėti čia gali tik Šviesa, grąžinanti į šaltinį, – kitaip  tariant, „Tora“.
Jeigu aš nesistengiu susivienyti su artimu – man nėra ko taisyti. Pas Kūrėją vienam žmogui nėra ko eiti – jis neturi nieko, išskyrus dvasinę kibirkštį ir gyvūninius norus, kurių taisyti nė nereikia.
Jeigu nori išsitaisyti, privalai parodyti plyšį, sudužimo vietą – o tu jos neturi! Vienas juk sudužti negali, reikia, kad būtumėt bent dviese.
Todėl visi 613 norų, kuriuos mums padeda ištaisyti Šviesa, grąžinanti  prie šaltinio, – yra mūsų sudužę ryšiai su likusiaisiais.
Šviesa, kuri užpildė šią mus vienijančią erdvę ir palaikė mūsų ryšį, dingo, ir dabar mums reikia ją pritraukti atgal. Kai Šviesa ateina, iš pradžių ji ištaiso mūsų tarpusavio ryšių vietą, o po to ją užpildo.

Iš 2010 m. lapkričio 21 d. pamokos pagal straipsnį „Kabalos mokslo esmė ir jos tikslas“

Daugiau šia tema skaitykite:

Vadovas po knygą „Zohar“. Pasaulių sistemos formulė

„613“ kartų didesnė Begalybė…

Nieko bendra su kūnu

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>