Nuo gimimo – šviesos keliu

Auklėjimas, vaikai

Naujoji karta – tai ne tik mūsų vaikai, tai ir mes patys, nes norėdami suteikti vaikams naują auklėjimą, mes ir patys turime būti nauji, antraip – ką mes jiems duosime?
Tiktai dideli gali kažką suteikti mažiems, o ne tikėtis, kad šie patys ko nors pasieks – tai niekada neįvyks.
Kartų kaitai būtinas teisingas TIKSLAS, kurio niekas negalėtų nuneigti. Tada vaikai seks paskui tėvus, o tėvams bus, ką vaikams perduoti, ne taip, kaip dabar, kai kiekviena nauja karta neigia senąją.
Jaunajai kartai būtina duoti teisingą auklėjimą nuo tos akimirkos, kai ji pradeda suvokti pasaulį. Kadangi siela neturi amžiaus,  žmogų galima iš karto įtraukti į dvasinį vystymą, be išankstinės egoizmo dozės. Nekvailinant jų pasakomis.
Vaikams galima viską aiškinti, ne atsižvelgiant į amžių, o kreipiantis tiesiai į sielą. Jie gali studijuoti tą pačią medžiagą, kaip ir suaugusieji, tas pačias knygas, net ir  knygą „Zohar“.
Taip jaunoji karta galės užaugti nuo mažens pažindama gėrį ir blogį, ir jai nereikės prieš išsitaisymą pereiti sugedimo.

Iš 2010 m. lapkričio 10 d. 5 kongreso pamokos

Daugiau šia tema skaitykite:

Mokykla – gyvenimas, gyvenimas – mokykla

Bambagyslė visam gyvenimui

Mokyti remiantis tiesa

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>