Aplinkiniams nepastebima revoliucija

Dvasinis darbas

Klausimas: Kaip atpažinti, jog artėjame prie davimo savybės?
Atsakymas: Tai ateina iš vidaus. Mes neatskiriame Šviesos poveikio. Apskritai nežinome įvykių esminių priežasčių ir sprendžiame apie savo gyvenimą tik pagal rezultatus. Elektros poveikį matome iš elektros prietaisų arba iš elektros srovės smūgio. Taip ir Šviesa, pasilikdama „už kadro”, mums parodo tik savo darbo rezultatus.
Matau ne pačią Šviesą, o tik jos veiksmus. Visi mes esame Kūrėjo veiksmai. Kaipgi spręsti apie permainas savyje? Kriterijus − tai, kad pradedu kitaip mąstyti, naujai žiūrėti į save ir į supantį pasaulį.
Keičiuosi viduje, išorėje tai visai nepastebima. Pasikeitimai atsiskleidžia ne egoistinėse savybėse, o naujuose papildomuose noruose. Iš išorės nesimato, kad žmogus keičiasi.
Todėl kabala ir vadinama slaptuoju mokslu: viena vertus, ji atskleidžia tai, kas paslėpta, o  kita vertus, tai paslėpta nuo aplinkinių akių, jie neįstengia manyje įžvelgti vidinių transformacijų. Jie paprasčiausiai neturi savybių, galinčių tai suvokti.

Iš 2010 m. lapkričio 30 d. pamokos pagal knygą „Zohar“, Pratarmė

Daugiau šia tema skaitykite:

Mačiau kitokį pasaulį

Daugiaserijinis filmas „Mano gyvenimas”

Kompasas, nurodantis Kūrėją

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>