Tiesa – tik į naudą

Krizė, globalizacija

Klausimas: Koks Jūsų požiūris į WikiLeaks?
Atsakymas: 1. Visi pokyčiai nulemti iš viršaus, tiktai mes suvokiame juos tiek, kiek mūsų savybės sutampa su Šviesa. Taigi, kuo labiau pasaulyje viskas keisis, tuo geriau. Bet kuria kryptimi ir kuo greičiau!
Todėl tai, kad buvo atskleista tiek žmogiškojo kvailumo, mums visiems tik į naudą. Galbūt masės pagaliau suvoks, kad „Širdys pasaulio valdančiųjų – Kūrėjo rankose“. T.y., jie nė kiek nemažesni kvailiai nei visi likusieji ir nieko gero nenuveikia. Ir jų mintys siekia ne toliau savo pilvo ir kišenės.
2. Be to, atsiskleis, kad visą pasaulį yra apėmusi globali bendražmogiškoji krizė, kad visi mes priverstinai susiję egoistine tarpusavio neapykanta.
Ir pabėgti nuo to nėra kur, nes gamtos nepakeisi, ir ryti viens kitą baisu –  o gal ne tu ką nors, o kas nors tave. Štai ir liks viena išeitis – ieškoti atsakymo, kaip sugyventi.
Ir ne šiaip tiesiog egzistuoti, o atrasti visuotinės tarpusavio sąveikos globaliame pasaulyje formulę, tarsi būtume vienas organizmas!  Kitaip neišgyvensime! Štai taip mus Gamta su lazda ir atves į laimę!
3. Šio proceso sustabdyti neįmanoma, Aukštesniojo pasaulio atsivėrimas nulemia, kad kiekvienas iš mūsų turėsime atsiskleisti visiems ir kiekvienam. Kad apsinuogintų visas pradinis egoizmo blogis ir pradėtume kapstytis iš šitos paplavų duobės.
Palikę visą savo aroganciją, puikybę, nepasitenkinimą ir skriaudas. Turėdami prieš akis tikslą, atsiskleidžiantį iš viršaus, ir einantys į jį ne baksnojami, o sąmoningai.

Daugiau šia tema skaitykite:

Būti kitus pripildančiu šaltiniu

Nuo ko priklauso pasaulio ateitis

Ateities visuomenės globali sistema

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>