Dinamo mašina

Dvasinis darbas, Grupė

Skirtingai nei įvairios religijos, mistikos ir tikėjimai, kabalos metodika keičia žmogaus prigimtį padedant Šviesai.
Turime priemonę, tačiau esame labai riboti: be noro ir visuomenės sutikimo dirbame prieš visą žmoniją. Mūsų egoizmas nuolatos pabunda ir trukdo: kuo toliau judame į priekį, tuo baisesnis jis tampa.
Tampame išmintingesni, daugiau sužinome, suprantame ir jaučiame, bet tuo pat metu patiriame rimtas kliūtis, kurios pasireiškia kaip susvetimėjimas tarp mūsų. Tai rodo, jog mes iš tikrųjų keičiame savo prigimtį.
Šio proceso mes nekontroliuojame – viską valdo Kūrėjas. Ryšį su Juo galima užmegzti tik su sąlyga, kad norime įsigyti davimo kelim – tokius, kokius turi Jis. Šiais kelim tarytum telefonu galima su Juo susisiekti.
Tačiau telefonas neveikia automatiškai – jį būtina kaip kadaise iš anksto prisukti. Kaip? Veikiant per grupę. Turi užsukti grupę ir jeigu ji duos energijos, tai „pakalbėsi“ su Kūrėju, jei ne – tai ne.
Šiame kelyje mūsų laukia daug kliūčių. Turiu paveikti draugus ir anuliuodamas save gauti iš jų įkvėpimą. Įkvėptas Kūrėjo ir grupės svarbos turiu panorėti suteikti jiems malonumą ir tam prašyti iš Jo jėgų. Aišku, kad tai nerealu. Ką gi daryti?
Norint iš tikrųjų tobulėti reikia vieno – aplinkos svarbos. Verta net organizuoti budėjimą ir paeiliui tuo rūpintis. Šis darbas turi būti mums aiškus ir suprantamas, o be jo nėra jokių galimybių ko nors pasiekti.

Iš 2010 m. lapkričio 26 d. pamokos pagal „Mokymą apie dešimt sfirų

Daugiau šia tema skaitykite:

Kas mūsų jėgoms?

Ten, kur trokšta širdis…

Būk gudresnis už savo egoizmą!

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>