Universali gamtos formulė

Kabala

Dauguma žmonių supranta, kad pasaulyje veikia viena jėga – pavadinsime ją, gamtos valdžia. Žmonės tą jėgą įvardija skirtingai: viena jėga, vienas Dievas.
Bet tai nėra kažkokia asmenybė, tai vienas dėsnis, universali visos gamtos formulė, kurią kažkada norėjo išvesti Einšteinas: kad formulė visuose lygiuose apimtų visus likusius dėsnius ir visas kitas formules.
Tokią universalią formulę kabala atskleidė jau labai seniai: vienoje pusėje Šviesa (y), kitoje – noras (x), o per vidurį − funkcija (f), pastaroji juos susieja antiegoistiniu ekranu. Štai ir visa formulė, ir ji itin paprasta!
Mūsų noras „dauginamas“ iš ekrano ir jis prilygsta Šviesai, kurią galime priimti priklausomai nuo to, kiek atitinkame šią formulę. Nėra nieko, išskyrus šiuos tris komponentus!
Tačiau Šviesa – tai konstanta (Const), ji niekad nekinta. Noras kad ir keičiasi visą laiką, bet tai nepriklauso nuo mūsų. Mūsų uždavinys − visą laiką palaikyti ekraną, t. y., pusiausvyrą tarp Šviesos ir noro!
Tai vienintelė gamtoje egzistuojanti formulė. Iš jos galima išvesti visus dėsnius: chemijos, fizikos (negyvajame norų lygmenyje), botanikos ir biologijos (augaliniame lygmenyje), zoologijos ir medicinos (gyvūniniame lygmenyje), psichologijos (žmogaus pojūčių lygmenyje), taip pat „žmogaus“ lygmens dėsnius − aukštesnio lygmens (aukštesniųjų pasaulių) dėsnius .
Visur veikia ta pati, paprasta formulė. Gaila, kad čia nėra Einšteino, jis pagaliau nusiramintų! Nors jis ieškojo teisinga kryptimi, susiedamas šviesą − gyvenimą su mase − noru − materija.

Iš 2010 m. gruodžio 13 d. pamokos pagal straipsnį „Tarnaitė − savo šeimininkės įpėdinė“

Daugiau šia tema skaitykite:

Paprasta dvasinio gyvenimo formulė

Svarbiausia – nesipriešinti

Dvejetainė skaičiavimo sistema: noras ir Šviesa

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>