Dvasiniame pasaulyje mūsų nėra!

Dvasinis darbas

Kūrėjas tikslingai taip supainioja savo valdymą mūsų atžvilgiu, kad nebegalime suvokti, kur pradžia, o kur pabaiga. Lyg Jo visai nebūtų!
Tačiau, jeigu Jis dabar atsivertų man, tai manasis „Aš“ nebeegzistuotų, juk viską daro ir visu 100% visus valdo Jis.
Mums sunku suvokti tą faktą, kad dvasiniame išmatavime mes neegzistuojame tokie, kokiais nūnai esame – egoistai! Mano asmenybė atsiranda tik tada, kai imu priešintis Jam. Mano dvasinė realybė prasideda nuo „Faraono“, iš kurio turiu pasiimti visą jo galybę. Tai vadinama pasipriešinimu Kūrėjui. O kaip kitaip užaugsiu?
Vėliau dėl tokio pasipriešinimo įgyju Kūrėjo formą, tačiau tai vyksta pagal tai, kaip aš pats suplanavau: pasitikrinęs, išsiaiškinęs ir nusprendęs, jog būtent to man reikia ir būtent tai verta daryti.
Todėl turiu savyje sujungti dvi priešybes: tamsą ir šviesą, kitaip netapsiu savarankiškas. Štai kodėl Kūrėjas iš lėto mus žadina siųsdamas įvairiausias problemas, kad įstengtume teisingai save nukreipti.

Iš 2010 m. gruodžio 3d. pamokos pagal straipsnį „Įvadas į Mokymą apie dešimt sfirų

Daugiau šia tema skaitykite:

Manojo ego piešiniai

Kaip tapti dvasiniu supermenu?

Būk gudresnis už savo egoizmą!

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>