Tas moterų nepastovumas…

Moters dvasingumas, Vyras ir moteris

Klausimas: Kas yra moters esmė? Kuo pasireiškia moteriškumas?
Atsakymas: Moters esmė – tai įprastas ego, toks pat kaip ir vyro. Skirtumas tas, kad moteris turi nukreipti vyrą, turi savo valia tapti jo dalimi, „šonkauliu“, kaip kad buvo iki sudužimo, – aišku, su sąlyga, kad vyras siektų dvasinio tikslo.
Klausimas: Vadinasi, moters esmė – paklusti?
Atsakymas: Paklusti dėl aukštesnio tikslo! Ne dėl paties vyro, o dėl to tikslo, kurio jis siekia. Jei moteris tik anuliuoja save vyro atžvilgiu, tai dar nieko nereiškia! Nes tai gyvūninis lygmuo.
„Žmogaus“ lygmenyje moteris anuliuoja save prieš tą misiją, tą funkciją, kuri patikėta vyrui, ji sutinka būti jo paspirtimi, siekiant dvasinio tikslo, į kurį ją veda vyras. Tačiau be moters jis to tikslo pasiekti negali.
Jeigu jis nesiekia šito aukšto tikslo, moteris jam visiškai nepadeda, ji – prieš jį! Tai taip pat misija, tik priešinga!
Moteris turi padaryti viską, kas įmanoma šioje situacijoje, kad pakreiptų vyrą pasirinkti šį tikslą ir jo siekti. Ir tada  iš „pagalbos prieš jį“ ji taps jo paspirtimi.

Iš 2010 m. gruodžio 14 d. pokalbio „Apie moteriškumą“ su mano jaunėle dukterimi Rachel Laitman

Daugiau šia tema skaitykite:

Meilė iš aukštesnio išskaičiavimo

Moteris – pagalba prieš tave patį

Vyras ir žmona: kur Kūrėjas tarp jų?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>