Berlyno kongresas

Kongresai, įvykiai

Sausio 22 – 30 dienomis Berlyne vyks didžiulis kabalistinis kongresas. Su nekantrumu laukiu šio įvykio ir labai tikiuosi, kad į jį atvyks visi mūsų draugai iš Europos, tarp jų ir daug naujokų.
Dalyvauti šiame kongrese itin svarbu. Laukiami svečiai iš visos Europos ir iš kitų kontinentų. Rekomenduoju ir netgi prašau: jeigu jūs vis dar manote, kad galite praleisti šį kongresą, tai mano nuomonė yra kitokia. Po to jūs gailėsitės neatvykę. Verta atvažiuoti, kaip sakoma, „bet kokia kaina“.
Kongrese kartu praleisime keletą dienų, mokysimės ir aiškinsimės daugybę dalykų. Europa – tai pasaulio centras. Iš čia visuomet kildavo naujovės. Europiečiams būtina atskleisti kabalos mokslo dvasinę galią.
Privalome visi susirinkti, kad suvienytume mūsų jėgas, kad dar geriau išsiaiškintume kelią ir tikslą ir kad greitai pasiektume tikslą.
Labai džiaugsiuosi jus visus matydamas.
Iki pasimatymo!

Iš 2010 m. gruodžio 22 d. pamokos pagal straipsnį „Taika pasaulyje“

Daugiau šia tema skaitykite:

Berlyno kongresas, 2011 m. sausio 28-30 d.

Kur pasuks Europa?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>