Išmokti gyventi po saule

Kabala, Kūrėjas

Klausimas: Kokį sprendimą galime pasiūlyti žmogui, žvelgiančiam į mus iš šalies? Ar tai jam neatrodys tiesiog paprastas filosofavimas?
Atsakymas: Kabala kalba apie gamtoje esančią realią jėgą, kurios teigiamą poveikį galėsime pajusti, jei panorėsime tapti panašūs į ją.
Mes nekeičiame šios jėgos, mes keičiamės patys. Kaip su saulės šviesa – galiu stovėti šešėlyje, o galiu užlipti ant stogo ir gėrėtis jos spinduliais. Saulė nesikeičia – norėdamas gauti daugiau jos šviesos, keičiuosi aš pats!
Kabala gali mus išmokyti pajusti šios  gamtoje esančios jėgos poveikį. Kabala – tai mokslas. Tapk protingas, išmok panaudoti Šviesos jėga ir ji tave paskatins vystytis teisingai.
Mes nekalbame apie kažkokius dirbtinus dalykus ar fantazijas – kalbame tik apie tai, kaip mums susiorganizuoti, sukurti tarpusavio ryšį, bendrą „tinklą”, kuriuo galėtume pagauti jėgą, esančią gamtoje!
Atsisukime į saule veidu, o ne šonu ar nugara! Tai yra, savo savybėmis tapkime panašūs į ją.
Štai apie ką kalba kabala. Ji sako žmogui: nori ar nenori, tu privalėsi vystytis. Ir jei pageidauji vystytis geru ir maloniu būdu – pažink jėgą, kuri veikia tave.
Jei būsi atsukęs jai nugarą, ji skatins tave per kančias, ir jos poveikį jausi kaip smūgius į nugarą. Jei tu stovėsi į ją šonu – bus visaip, tai geriau, tai blogiau. O jei atsisuksi veidu į ją, vystysies su džiaugsmu.
Tai viskas, ką mes darome! Mes tik norime atskleisti teigiamą šios jėgos poveikį.
Norim mes to, ar ne, ji vis tiek  mus veikia, net ir šią minutę. Juk nenuginčijamas faktas, kad mūsų būsenos nuolat keičiasi. Argi galime sustabdyti gyvenimą?  Ne! Kiekvieną akimirką prieš mus atsiveria vis nauja situacija, ir šis procesas nepriklauso nuo mūsų.
Tačiau yra mokslas, kuris sako: „Pažvelkite į vyraujančią tendenciją! Nereikia išradinėti dviračio. Jūs juk matote – visi mes susiję tarpusavyje, tačiau tas ryšys neteisingas. Mes vis labiau kenkiame gamtai. Tai gal ištaisykime tarpusavio ryšį, kad viskas pasikeistų?“
Jei visas problemas sukelia neteisingas tarpusavio ryšys, pagalvokime, kaip susivienyti teisingai! Kabala tiesiog aiškiai ir suprantamai aiškina gamtos savybių tapatumo dėsnį. Kūrėjas – tai tiesiog gamta.

Iš 2010 gruodžio 29 d pamokos pagal straipsnį „Kabala ir filosofija“.

Daugiau šia tema skaitykite:

Universali gamtos formulė

Nuolat šviečianti saulė

Iš evoliucijos traukinio persėsti į lėktuvą

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>