Netrukus įvyksiančiam kongresui Šiaurės Amerikoje

Kongresai, įvykiai

Klausimas: Kuo svarbus šis netrukus vyksiantis kongresas Šiaurės Amerikoje ir kodėl verta jame dalyvauti?
Atsakymas: Mūsų pasaulis yra labai pavojingoje situacijoje, ir kita vertus, ji labai įdomi ir jautri. Tokia situacija nūnai susiklostė visame pasaulyje.
Ir visą tą didžiulį ir platų pasaulį galime veikti tik mes, žmonės studijuojantys kabalos mokslą, kurie vadinami „israel“ (jašar kel, siekiantys Kūrėjo) ir turintys ryšį su Aukštesniąja jėga – vienintele pasaulį valdančia Jėga.
Jeigu visi kartu susijungiame ir norime paveikti šią Aukštesniąją jėgą, idant iššauktume jos gerą poveikį, tai iš esmės šitai yra vienintelė galimybė pasauliui atsisukti į gėrį ir eiti geru keliu. Priešingu atveju jis eis kančių keliu, atsižvelgiant į persvarą, kuri atsiranda susidūrus gamtoje gėrio ir blogio jėgoms.
Tik susijungdami galime paskatinti pasaulį teigiamai vystytis ir lemti jam gerus laikus, tai mūsų rankose. Balandžio 1 d. susirinksime kongrese Amerikoje, Naujajame Džersyje ir tai suteikia ypatingą galimybę kreiptis į visą pasaulį iš šios pirmosios pasaulinės supervalstybės, kuri iš esmės daro pačią didžiausią įtaką, su teigiama, teisinga, atnešiančia sėkmę jėga.
Todėl patariu atvykti visiems, kurie gali. Ten dirbsime, idant susijungtume, pasistengsime pritraukti sau Aukštesniąją jėgą ir įlieti Ją į bendrąją ryšių tarp žmonių sistemą, kad ši energija imtų tekėti po visą tinklą. Ir tikiuosi, kad pajausime teigiamą poveikį visame pasaulyje. Viskas priklauso nuo mūsų.
Tai tie pokyčiai, kuriuos galime atlikti, rinkdamiesi Šviesos ar kančių kelią. Ir mes visi matome, kaip greitai pasaulis juda kančios keliu. Knygoje „Zohar“ parašyta, kad viskas priklauso nuo vidinės pasaulio dalies, t. y. nuo mūsų grupės, kuri yra žmonijos vidinė dalis. Nereikia šito gėdytis, reikia žvelgti į tai rimtai ir atsakingai.
Todėl, dedu dideles viltis į šį kongresą ir laukiu, kad jis kuo greičiau prasidėtų, nes yra susiklosčiusi grėsminga padėtis ir pasaulyje kasdien kas nors nutinka. Labai tikiuosi, kad padedami visų tų (ir senų mokinių ir visai naujų), kurie tenai susirinks, atliksime didžiulius pokyčius pasaulyje.
Ir jeigu veiksime pasaulio labui, tai ir mums priklauso pakilti aukščiau – ir mes nusipelnome pakilimo. Kiekvienas žmogus dvasiškai kyla su ta sąlyga, kad naudos tai žmonijos gerovei.

Iš 2011 m. vasario 24 d. pamokos pagal straipsnį „Pratarmė Panim Meirot

Daugiau šia tema skaitykite:

Karų arba geranoriško bendradarbiavimo kelias

Sujungti vienu tinklu

Visiems kartu pro vieną „langą“ bežiūrint

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>