Pabusti naujame matavime

Krizė, globalizacija

Žmonija kol kas nesuprato, kas vyksta: ji po truputį pradeda matyti kylančias problemas, bet dar nesuvokia, kad tai yra kito lygmens problemos, kurioms reikalingi visiškai nauji sprendimai.
Vis dar bandome jas spręsti anksčiau taikytais metodais, nors mums ir nebesiseka. Mes net „nepagauname“, kad dabar kyla visiškai naujo pobūdžio problemos.
Kabalos mokslas aiškina, kad mums taip sunku, todėl, kad esame egoistai ir negalime suprasti, jog kylančios problemos yra visuotinės, integralios. Šias visuotines, globalias problemas bandome spręsti senaisiais būdais: vienoje vietoje, o ne bendrai taisydami visą sistemą.
Todėl perėjimas į kitą pasaulį, kur mums teks gyventi vienoje globalioje, integralioje sistemoje yra labai nepaprastas. Galbūt mums prireiks pereiti daugybę revoliucijų, netgi pasaulinių karų, kol žmonės neįsisąmonins, kad jau gyvena naujame pasaulyje.
Štai todėl mūsų laiku skleidžiasi kabalos mokslas, skirtas paaiškinti mums, kaip gyventi šiame naujame pasaulyje. Iš kabalos sužinome, kaip organizuoti ugdymo procesą, šeimyninį gyvenimą, darbą, pasaulį, namus, kaip tapti sveikesniu, kitaip tariant, ištaisyti visą mūsų gyvenimą šiame pasaulyje.
Bet svarbiausia kabalos paskirtis – paaiškinti mums, kad dėl šio naujojo metodo ir dėl atsiskleidžiančio naujojo pasaulio mes pakylame į kitą egzistavimo lygmenį. Jau nebegyvename pasaulyje, kuriame kiekvienas daro tai, ko užsimano. Kylame ant naujos pakopos, įeiname į naują „matavimą“.

Iš 2011 m. vasario 1 d. paskaitos Paryžiuje

Daugiau šia tema skaitykite:

Išvengti gamtos smūgių

Atlapoti duris rytojui

Jau niekam nepavyks pasislėpti savo šiltame pasaulėlyje

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>