Moteriškas indėlis

Moters dvasingumas, Vyras ir moteris

Jeigu aš turiu viską, išskyrus tai, kas man dabar atrodo svarbu ir brangu, vadinasi, neturiu nieko. Tai – teisingas noras, kurį turi moterys ir kurio stokoja vyrai. Apskritai, jeigu ne moters noras, vyras negalėtų eiti dvasiniu keliu. Todėl darbą tarp vyro ir moters savyje turime derinti su moteriška ir vyriška visos žmonijos dalimis. Mes turime moterimis, kurios ateina kabalos mokslo, parūpinti viską, kas padeda ištaisyti mūsų bendrą sielą. Be jų nepajudėsime į priekį. Vyras neapsieis be moters noro, spaudimo, reikalavimo pritraukti ir duoti jai Grąžinančią į šaltinį Šviesą. Nes ji pati to nesugeba. Būtent moters norui vyrai gali pritraukti Šviesą, todėl be moteriškos dalies nėra judėjimo.
Klausimas: Nors moters noras stipresnis, paprastai labiau pastebimi vyrai: vyriausybių vadovai, generaliniai direktoriai ir t.t. Vyrai tarsi valdo pasaulį. Kabalos studijos organizuojamos taip pat?
Atsakymas: Taip, žinoma. Moteris neprivalo mokytis kaip vyrai, nes ji nesugeba pritraukti Šviesos. Vyras įpareigotas mokytis, jungtis grupėje ir suformuoti ketinimą Grąžinančiai į šaltinį Šviesai pritraukti. Moteris turi nusimanyti bendruose reikaluose, procese, kuris vyksta kūrinyje, bet neprivalo mokytis sistemingai, kasdien. Jai pakanka bendros medžiagos, straipsnių, mano dienoraščio, kabalos kanalo. Svarbiausias jos indėlis – tai vidinis rūpestis dėl vyro darbo ir visapusiška pagalba siekiant, kad vyrai pritrauktų Grąžinančią į šaltinį Šviesą. Spausti vyrus reikalaujant Šviesos – štai ką privalo užtikrinti moterys. Be šito vyrai negalės pritraukti Šviesos ir išsitaisyti.

Iš 2011 m. kovo 6 d. diskusijos apie moterį

Daugiau šia tema skaitykite:

Moteris

Moterys ieško prasmės

Dvasinė moters misija

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>