Mūsų jėga – mūsų silpnybėje

Moters dvasingumas, Vyras ir moteris

Pasaulinis kongresas „WE!“ Naujajame Džersyje, 3 pamoka

Klausimas: Kaip moterims suvienyti savo norus, kad galėtų „spausti“ vyrus?
Atsakymas: Nereikia akivaizdžiai spausti vyrų. Nejaugi jūs norite, kad mes pabėgtume? 🙂 Juk žmona namie be žodžių, ramiai „spaudžia“ vyrą ir jis daro viską, kas reikalinga. Moterims tai duota iš prigimties.
Vyrams būdinga tokia „silpnybė“: jie siekia moterų akyse atrodyti didvyriais. Tai suteikia moterims jėgą žaisti šia vyriška silpnybe ir teisingai nukreipti vyrą, kad jis imtų pildyti moters norus. Tai natūralūs dalykai, seniai žinomi psichologams.
Mes – suaugę žmonės, puikiai suprantantys savo prigimtį. Mes turime tikslą, kuris aukščiau mūsų prigimties, tik reikia išmokti teisingai panaudoti mums suteiktas savybes.
Jeigu galiu siekti tikslo, nes žmona visapusiškai mane skatins, girs už tai, kad kas rytą keliuosi į pamoką, ir didžiuosis mano dvasiniu augimu, žinoma, man tai padės! Juk vyras kaip mažas berniukas šalia savo motinos.
Moterys turi suvienyti savo dvasingumo norus į vieną didelį stiprų norą ir spausti „vieną“ „didelį“, „bendrą“ vyrą. Mes, vyrai, tikimės pajausti šį jūsų norą!

Daugiau šia tema skaitykite:

Moteriškas indėlis

Moteris

Be moters nėra vystymosi

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>