Aukštesniojo pasaulio atstovai

Grupė, Platinimas

Pasaulinis kongresas „WE!“ Naujajame Džersyje, 1 pamoka

Šiandieną mes turime visas galimybes dvasiniam pakilimui ir kabalos mokslo platinimui visame pasaulyje.
Besivienydami tarpusavyje pasaulinėje grupėje, susiliedami dvasinėmis kibirkštimis – „taškais širdyje“, mes atstovaujame aukštesnei, dvasinei šio pasaulio sistemai. Be to, kartu platiname kabalos mokslą. Daugiau mums nieko nereikia.
Esame visos žmonijos vystymosi piramidės viršūnėje. Kiek susivienysime tarpusavyje – tiek tai paveiks visą pasaulį. Ir tą pasaulį turime pritraukti kuo arčiau savęs.
Bet neverta galvoti, kad visas pasaulis turi priartėti prie kabalos mokymosi, kad visiems žmonėms skirta suprasti, kas tai yra. Visiškai ne! Tai panašu į žmogaus kūną, kurio 99% sudaro smegenų valdoma materija. Smegenys – tai žmonės, trokštantys dvasingumo.
Visi likusieji priims tokią pasaulio sandarą, jiems persiduos šis suvokimas, kuris priartinantis juos prie mūsų. Šiandieniniame pasaulyje dauguma žmonių gyvena savo įprastą gyvenimą ir netrokšta jokių didelių pasiekimų, – taip  bus ir ateityje, jiems tik pasyviai dalyvaujant.

Iš 2011 m. balandžio 1 d. kongreso „We!“ pamokos Naujajame Džersyje

Daugiau šia tema skaitykite:

Vienas žmogus gali sukelti pasaulio pakilimą arba kritimą

Pabudai? Pažadink ir kitus

Dvasinė lygybė

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>