Žmogus miega – darbas vyksta

Dvasinis darbas

Klausimas: Koks kabalos požiūris į mūsų jutimus miegant?
Atsakymas: Visas laikas, kai žmogus neužsiima vidiniu darbu ir nesistengia susijungti su grupe, kad joje atskleistų Kūrėją, yra išbrauktas iš gyvenimo.
Kuo veiksmingiau naudosime būdravimo laiką teisingam ketinimui pasiekti, tuo geriau išnaudosime šiam tikslui ir naktines valandas, kai miegame.
Tarkime, kad vieną dienos valandą, t. y. 10 proc. viso laiko, kai nemiegu, galvojau apie ketinimą ir stengiausi, tuomet 10 procentų nakties taip pat užsiskaito kaip mano pastangos.
Bet pats sapnas – tai tiesiog kasdieninių minčių pasekmė. Naktį privalu jas visas tvarkingai sudėlioti į lentynėles smegenų archyve. Todėl smegenys dirba ir miegant, sistemindamos tuos duomenis, kuriuos gavo dieną. Dėl to mums sapnuojasi įvairūs sapnai, atspindintys dienos išgyvenimus ir įvykius, o dalis jų visiškai abstraktūs, kaip mūsų laisvos fantazijos vaisius.
Tačiau mūsų sapnuose nėra nieko dvasingo – visi gyvūnai sapnuoja, ne tik mes.

Iš 2011 m. kovo 25 d. pamokos pagal Rabašo straipsnį

Daugiau šia tema skaitykite:

Mūsų smegenų kuriami paveikslai

Ketinimas, suteikiantis jėgų

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>