Geriausia dovana vaikui

Auklėjimas, vaikai

Klausimas: Koks turėtų tapti vaikas, auklėjamas pagal kabalistinę metodiką? Ką ypatingo ji jam suteiks?
Atsakymas: Visų pirma, toks vaikas atras ryšį su Aukštesniąja jėga, su visaapimančia gamtos jėga – kitaip tariant, su ta paslėpta jėga, kuri iš vidaus valdo ir diriguoja viskam ir viską nulemia.
Kai žmogus pajunta tą Jėgą, jis ima suvokti, kas pageidaujama, o kas ne, kas taip, o kas kitaip. Juk jis tampa jos dalimi, ir jie veikia kartu vienoje sistemoje.
Kūrėjas atsiskleidžia žmogaus viduje, o ne kur nors išorėje. Apskritai, visa dvasinė realybė atsiskleidžia mūsų viduje. Dėl to mes su Kūrėju palaipsniui, tegul ir ne iš karto, tampame vienu.
Taip atskleisdamas Kūrėją, aš tikrai Jį jaučiu, aš žinau, kaip teisingai ir be klaidų daryti poveikį sau. Gyvūnas neklysta todėl, kad jį valdo gamta. O žmogus ten, kur jis negavo iš gamtos reikiamo „auklėjimo“, instinktų, klysta.
Vietoj to jį „protina“ aplinka, pati nesuprantanti, ką daro. Bet jeigu žmogus šioje srityje tampa panašus į gamtą,  jis nustoja klysti. Jame pradeda veikti Aukštesnioji jėga, todėl jis visur instinktyviai sulaukia sėkmės.
Žinoma, šiuos pagrindus savo vaikams suteikti verta. Kas gali būti geriau? Juk tu sukuri savo vaike ypatingą „teritoriją“, kur jis kartu su Kūrėju. Kas gali susilyginti su tokia dovana?

Iš 2011 m. vasario 25 d. 3-iosios kongreso „Mecukei Dargot“ pamokos

Daugiau šia tema skaitykite:

Nesikeičia tik požiūris

Vergų kartos pabaiga

Ateities žmogaus auklėjimas

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>