Dvasinė abėcėlė namų šeimininkėms

Kabalos mokymasis

Klausimas: Jeigu žmogui nebūdingas mokslinis priėjimas, ar jam bus sunku studijuoti kabalos mokslą, knygą Zohar?
Atsakymas: Tai neturi reikšmės! Kabala – priemonė kiekvienam! Bet kuri namų šeimininkė, gyvenanti kažkur žemės pakraštyje, taip pat privalės kažkiek naudoti šį mokslą, kad atskleistų savo sielos šaknį.
Juk šiandien ji kažkaip naudoja šį pasaulį, kad aprūpintų save tuo, kas būtina egzistavimui, vaikų auginimui, pragyvenimui. Netgi įprastam žemiškam gyvenimui jai reikalingas tam tikras ryšys su pasauliu, ji privalo bent pačiame paprasčiausiame lygmenyje išmanyti, kaip sutvarkytas pasaulis.
Lygiai taip pat jai prireiks atskleisti ir dvasinį gyvenimą. Ji neturi pasirinkimo! Jai teks kažkur anuliuoti save, kad įgytų šį gyvenimą. Ji privalės gauti taisančią Šviesą, sistemingai mokytis. Nė vienas žmogus negalės šito išvengti.

Iš 2011 m. kovo 15 d. pamokos pagal knygą „Zohar“

Daugiau šia tema skaitykite:

Laisvo pasirinkimo pakopos

Kabalistai apie kūrimo tikslą, 10 dalis

Aukščiausios lygybės principas

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>