Važiuoju į kongresą!

Kongresai, įvykiai

Klausimas iš Lietuvos: Ko palinkėtumėte tiems, kurie dar neapsisprendė vykti į Maskvos kongresą?
Atsakymas: Palinkėčiau neapsisprendusiems greitai ir vienareikšmiškai apsispręsti: „Važiuoju į kongresą!“ Dabar turite šią galimybę ir neaišku, kada ji vėl pasikartos.
Net jeigu pavyktų kasmet surengti kongresą Rusijoje, neverta laukti kito karto.
Klausimas: Jeigu negaliu atvykti į kongresą, bet labai noriu ten būti, ką turėčiau daryti kongreso metu?
Atsakymas: Jei žmogus negali atvykti į kongresą, privalo kiek galėdamas dalyvauti su mumis virtualiai. Pirmiausia kongresai vyksta per išeigines, tad tuo metu privalote maksimaliai save atlaisvinti nuo problemų ir reikalų, nuo visų įsipareigojimų.
Pasistenkite susitikti su draugais studijuojančiais kabalą ir sukurti tokią pačią atmosferą kaip kongrese – padenkite vaišių stalą ir stebėdami mus visi kartu maloniai praleiskite laiką. Būkite siela ir širdimi su mumis.
Klausimas: Ką daryti, jeigu man kelia baimę kylančios problemos ir kliūtys? Kaip tai nugalėti?
Atsakymas: Reikia susijungti su grupe, draugais, su mumis. Reikia pasistengti pritraukti Šviesą ir pamatysi, kaip ji pakelia tave aukščiau šių problemų. Kito sprendimo nematau. Iš tikrųjų tai ir yra sprendimas.

Iš 2011 m. gegužės 29 d. virtualios pamokos

Daugiau šia tema skaitykite:

Kaip pasiekti maksimalių rezultatų?

Laukiu susitikimo!

Apie virtualius kongresus ir tikrąjį ryšį

1 komentaras

Vienas atsiliepimas

  1. Kestutis  •  4 birželio, 2011 @06:58

    Laukiu bendraminčių skambučių telefonu arba el. paštu. Labai noriu su JUMIS draugauti. Pasikalbėsime apie tai kas MUMS svarbu.
    8-676-07628
    kestutis.balciunas@gmail.com

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>