Į Maskvą vienybės

Dvasinis darbas, Kongresai, įvykiai

Klausimas: Kaip pagreitėti prieš Maskvos kongresą, kad nesitenkintume vien praėjusių kongresų inercija?
Atsakymas: Kongresas vyks labai svarbiame regione. Dauguma atsainiai žiūrį į Rytų Europą, tačiau būtent ten ištaisymo metodika gavo naują postūmį vystytis. Ten susiklostė ypatingos laiko ir vietos sąlygos, leidusios atsirasti šiuolaikinės metodikos formai, kurią šiandien ir norime įgyvendinti.
Mažiausiai pusė žmonių, aktyviai dalyvaujančių mūsų veikloje, kilę iš ten. Tai ne atsitiktinumas, nes šimtus metų tiek slaptai, tiek atvirai ten veikė didieji kabalistai, davę liaudžiai rimčiausią auklėjimą ir artinę ją prie dvasingumo.
Todėl labai svarbu pasiruošti būsimam kongresui. Didelė jėga tūno ir ten, ir visame rusakalbiame pasaulyje. Tikėkimės, kad sugebėsime stipriai susivienyti ir suteikti šiam įvykiui galios.
Mūsų laukia trys intensyvios dienos, septynios pamokos, įvairūs renginiai, draugų susitikimai ir t. t. Reikia iš visų jėgų stengtis būti kartu. Jei jungsitės virtualiai, stenkitės žiūrėti kuo daugiau tiesioginių transliacijų.
Kongresai neapsakomai greitina mūsų vystymąsi. Štai ir vakar buvo nuostabus vakaras, skirtas Šavuoto šventei. Pajutome, kad jis praėjo ne veltui, kad žmonės įsiklauso į mūsų siunčiamą žinią. Nesvarbu, kad skyrėme begalę jėgų ir lėšų – buvo verta. Ten buvo vienybė, susitelkimas, noras susijungti, pasikeisti, siekiant dvasingumo. Klausėme ištraukų iš Baal Sulamo ir Rabašo darbų, jų melodijų – tai labai veikia mases.
Mūsų pasaulyje nėra galingesnių ir efektyvesnių priemonių. O ir kalbame dabar atviriau, paprastesne kalba. Atsiranda žodžių, kurių anksčiau nebuvo, nes nebuvo tinkamų sąlygų. Jie kyla kaip atsakas į vidinį žmonių reikalavimą.
Visa tai labai džiugina. Tikiuosi, kad tai sukels didelių, tikrų pasikeitimų pasaulyje ir krizėje pamatysime ne krizę, o trampliną į žmonijos ateitį. Šiandien stovime prie naujos mūsų gyvenimo paradigmos slenksčio. Apie tai rašo Baal Sulamas, tai jau akivaizdu ir patvirtinta tyrimais.
Pasistenkime!

Iš 2011 m. birželio 7 d. pamokos pagal Rabašo straipsnį

Daugiau šia tema skaitykite:

Kongresas gali duoti viską!

Važiuoju į kongresą!

Kaip pasiekti maksimalių rezultatų?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>