Raktas į sėkmę

Dvasinis darbas

Pasaulinis kongresas Maskvoje, pamoka Nr.2

Klausimas: Ar galima detaliau aprašyti teisingą kryptį, apie kurią kalbama citatoje: „Jeigu noras teisingai nukreiptas – tai raktas į sėkmę“?
Atsakymas: Žmogus mūsų pasaulyje nuolatos juda. Kiekvieną akimirką mes ko nors norime, esame į kažkur nukreipti, kažką darome.
Jeigu mano kryptis kiekvieną mano egzistavimo akimirką atitinka gamtos judėjimą, jeigu nenukrypstu į šoną ir judu tiksliai ta pačia kryptimi, be jokio nukrypimo, tada mano judėjimas optimalus, ir aš maksimaliai, pačiu geriausiu keliu pasiekiu tikslą.
Todėl reikia nuolatos save kontroliuoti, ar teisingai judu mintyse, noruose, veiksmuose, atitinkamai su kryptimi, kurioje Aukščiausia jėga. Gamta nori, kad aš judėčiau – tai ir yra raktas į sėkmę.

Iš 2010 m. birželio 10 d. antrosios Maskvos kongreso pamokos

Daugiau šia tema skaitykite:

Atskleisiu jums paslaptį…

Parengiamojo etapo maistas: beskonis, tačiau kaloringas

Kaip panorėti to, kas svarbiausia?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>