Kasdieninis darbas

Dvasinis darbas, Grupė

Klausimas: Paskutiniai trys kongresai Italijoje, Ispanijoje ir Maskvoje buvo ypatingi. Ką dabar turi daryti grupė?
Atsakymas: Kongreso pabaiga reiškia, kad dabar, būdami „kasdieninės“ būsenos, turite pasiekti šių kongresų lygį. Mes tarytum prisitraukėme prie skersinio, o dabar turime atsistoti ant jo kojomis.
Kitaip sakant, atrėmėme kopėčias į būsimą pakopą ir pakilome jomis į viršų. Štai mano dabartinė būsena:
Šiaip ne taip užsikabarojome, nes visi kartu pasistengėme kongrese. O dabar turime atsistoti ant šios pakopos visi kartu.
Tai ir yra mūsų kasdieninis darbas iki būsimo kongreso. Kai tik atsistosime visu ūgiu, kai tik įsisavinsime šią pakopą, būsime jam pasirengę.
Nereikia pravesti kongreso automatiškai, tiesiog užsibrėžus datą už mėnesio kito. Gali būti, kad jis pribręs jau po savaitės kitos arba, atvirkščiai, po pusmečio. Tai priklauso nuo to, kaip greitai įgyvendinsime, įsisavinsime mūsų pakilimo į viršų potencialą. Kiekvienas turi įsisavinti jį savyje.
Kai buvau kongrese, pakilimą man užtikrino pasaulinė grupė. Aš susijungiau su draugais ir dėl šio susijungimo pakilau į viršų.
Tačiau tai įvyko dėl bendravimo, visuomenės, išorinės aplinkos. Viduje jaučiau, kad esu pasirengęs su jais susijungti, būti kartu. Bent jau buvo tokių minučių, o gal net valandų.
Dabar gi, nejausdamas draugų įtakos, turiu tai padaryti pats: pakilti nuo kelių ant kojų. Tai rimtas, kruopštus darbas, kai jaučiu, kad gautas iš jų užtaisas gyvena manyje, padeda mano ir pasaulinei grupei platinimo darbuose, moksle – nuolat teikia energiją, kad galėčiau dirbti bendrai su jais.
Susijungimą, kuris įvyko kongrese dėl išorinės įtakos, dabar turiu atlikti aš pats.

Iš 2011 m. birželio 16 d. pamokos pagal Rabašo straipsnį

Daugiau šia tema skaitykite:

Apie „garvežiukų“ naudą ir žalą

Kritimų neturi būti!

Kas man padės?..

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>