Kaip rasti savo tikrąją porą

Vyras ir moteris

Klausimas: Kas traukia vyrą prie konkrečios moters? Ar yra šios traukos dvasinė šaknis?
Atsakymas: Jeigu nagrinėsime šį klausimą mūsų pasaulio lygmenyje, tai čia žmonės patiria potraukį gyvūniniame, fiziologiniame lygmenyje.
Lygmuo „žmogus“ mumyse – tai pakopa, kurioje turime susijungti, kad atskleistume Kūrėją, kitą egzistavimo lygmenį. Todėl renkuosi sau porą ne pagal išorinius požymius (lygmenyje „siela“ fiziologinis kūnas neegzistuoja), aš renkuosi tą, kuris galės man būti maksimaliai naudingas siekiant tikslo.
Taip pat renkamės draugus, grupę ir knygas. Kiekviename žingsnyje visada renkuosi pačią naudingiausią priemonę.
Ir jeigu įsivaizduosime, kaip tuokiamasi pagal dvasinio pasaulio sąlygas, tai atsižvelgdamas į visas esamas galimybes pasirenku tą moterį, kuriai padedant pačiu trumpiausiu ir efektyviausiu keliu ateisiu į tikslą.
Ir, aišku, kad renkantis porą visi šio pasaulio privalumai netenka savo svarbos. Pats žmogus dėl savęs šitai pasirenka. Tikiuosi, kad pamatysime savo aplinkoje tokias poras.

Iš 2011 m. kovo 8 d. paskaitos auditorijoje „Kabala tautai“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>