Pavydėkite sau į sveikatą!

Dvasinis darbas, Moters dvasingumas

Klausimas: Moterys turi begalę įvairiausių norų. Kaip išryškinti ir išskirti dvasinį norą taip, kad jis būtų aukščiau visų kitų norų?
Atsakymas: Iš principo tai yra bendras klausimas – ne tik moterims, bet ir vyrams. Visi turime labai daug norų. Kaip išskirti dvasinį troškimą, kad jis būtų vyraujantis?
Tai įmanoma tik tuo atveju, jeigu esu teisingoje aplinkoje, kuri mane įkvepia, formuoja manyje teisingą vertybių sistemą. Esu įkvėptas kitų, pavydžiu jiems. Pavydas – gera savybė. Juk nėra blogų savybių – reikia tik teisingai jas panaudoti.
Jei teisingai naudoju pavydą, jei stengiuosi suvokti, apie ką galvoja visa moterų grupė, jei siekiu prisijungti prie jų, vertinti jų veržimąsi, dvasines vertybes aukščiau visko, tai galiausiai sustiprinu savo norą.

Iš 2011 m. birželio 10 d. Maskvos kongreso pirmosios pamokos

Daugiau šia tema skaitykite:

Nulenk galvą – ir imk kiek nori

Pavydėk Kūrėjui!

Pavydas – gera savybė

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>