Klausėte? – Atsakau… – 12

Klausimai ir atsakymai

Klausimas: Ar mano vaiko siela vystosi sinchroniškai su manąja, ar mus sieja tik gyvūniniai saitai, o dvasinis vystymasis vyksta kiekvienam atskirai?
Atsakymas: Dvasinis vystymasis vyksta kiekvienam atskirai.

Klausimas: Ar pritaria kabalos mokslas prozelitizmui? Aš esu liberalus katalikas ir mane visada trikdė katalikų uolumas nukreipiant žmones į savo tikėjimą. Aš manau, kad Jūsų dienoraštis – įkvepiantis ir pažintinis..
Atsakymas: Kabalos mokslas neturi jokio ryšio su religijomis, tikėjimais. Jos paskirtis – mokyti žmones, kaip ištaisyti egoizmą, jeigu jiems kyla toks noras.

Klausimas: Jūs kažkada atsakėte į klausimą apie organų persodinimą. Leiskite pagilinti šio klausimo žinias. Tarkime, chirurgai išmoko persodinti galvas. Sakykime, gyvena du broliai – Bredas ir Pitas, Pitas mirtinai serga, jam reikalingas galvos persodinimas ir Bredas pasiryžta atiduoti jam savo galvą.
Ir štai jiems abiem taikoma narkozė, jiems operacijos metu nupjauna galvas, paskui prisiuva sveiką Bredo galvą prie Pito kūno, o sergančią Pito – prie Bredo kūno. Ir… štai jie nubunda – kuris kur? Kuris kurio kūne? Kur Bredas, o kur Pitas?
Atsakymas: Viskas liko kaip buvę…

Klausimas: Kokia yra hebrajų  žodžio „tikėjimas“ šaknis? Jaučiu, kad šis žodis turi kitą prasmę, nei ta, prie kurios esame pripratę mūsų pasaulyje.
Atsakymas: Kabaloje žodis „tikėjimas“ reiškia davimo savybę, Šviesos Chasadim pripildymą, o ne aklą tikėjimą, kai žmogus tai, ką jam kiti sako, priima kaip faktą.

Daugiau šia tema skaitykite:

„Klausėte? – Atsakau… – 11“

„Klausėte? – Atsakau… – 10“

„Klausėte? – Atsakau… – 9“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>