5 išėjimo iš krizės žingsniai

Krizė, globalizacija, Platinimas

Pasaulinis kongresas Maskvoje, pamoka Nr.6

Klausimas:
Turiu klausimą apie aukštesniąją ir žemesniąją pakopas. Ką mūsų situacijoje reiškia imti norą iš žemesniojo? Ką su juo daryti ir kur jį nukreipti? Ir kaip kuo greičiau paimti šį norą, kad negaištume laiko ir eitume pirmyn?
Atsakymas: Esmė ta, kad esame tarp aukštesniojo pasaulio ir žmonijos. Jeigu norime gauti norus iš visos žmonijos, kad pakeltume juos aukštyn ir iš viršaus gautume aukščiausiąją Šviesą, idant nuleistume ją žemyn, – tada šita schema dirbs.
O dėl to mums reikia dar ir platinti žemyn žinias kaip realizuoti, kaip spręsti mūsų bendros krizės problemas. Žmonija dar tik pradeda kentėti nuo krizės ir priešakyje laukia dar daug problemų.
Taigi, pirma: mums reikia suteikti žmonijai žinių apie krizę, apie tai, kad ji yra kryptinga, o ne atsitiktinė (1). Ir norint, kad mus pakeltų į viršų, mums reikia gauti iš žmonijos jų norus pakilti ir išeiti iš šios krizės (2). Mums reikia šiuos norus pakelti iš savęs, realizuoti savyje (3), gauti į juos bendrą pripildymą (4) ir nuleisti juos žemyn (5).
Štai taip mes dirbame – aukštesnioji ir žemesnioji pakopa.

Iš 2011 m. birželio 12 d. šeštosios pamokos kongrese Maskvoje

Daugiau šia tema skaitykite:

Platinimas: lengvai ir be paliovos

Sujungti vienu tinklu

Kaip suteikti malonumą Kūrėjui?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>