Judėjimo į priekį rodiklis

Dvasinis darbas, Grupė

Klausimas: Ką daryti, jeigu aš studijuoju medžiagą, dalyvauju platinime,  bet vis tiek jaučiu, kad atsitrenkiu į sieną?
Atsakymas: Nepakanka veiksmų. Būtina stengtis užmegzti ryšį, ir tai tinka tiek vyrams, tiek moterims. Tiktai kiekvienas tai daro savaip. Žinoma, jūs stovite vietoje ir nejaučiate pokyčių todėl, kad nepadedate ryšiui. Tiek, kiek  padedate jį sutvirtinti, tiek jaučiate ir savo pažangą. Tai viskas.
Galbūt jūs judėjimą nustatote kitaip. Tada tai neteisinga kryptis. Aš jau kalbėjau, kad kiekvienas turėtų susikurti vertybių ir teisingų apibrėžimų žodyną: kas yra dvasingumas, kaip suprasti pakilimą, kritimą, dvasinį pasiekimą, kas yra Kūrėjas, ką reiškia grupė ir t.t.
Visa tai nesutampa su mūsų įprastais žodžiais. Judėjimas į priekį reiškia ryšio stiprinimą. Jūs judate ta kryptini ar ne? Stengiatės tai daryti ar ne?

Iš 2011 m. balandžio 3 d. aštuntosios pamokos kongrese „We!“ Naujajame Džersyje

Daugiau šia tema skaitykite:

Smūgiai į vieną tašką

Kaip zuikis paskui morką

„Savųjų brolių ieškau“…

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>