Darbo yra visiems ir kiekvienam!

Ekonomika ir pinigai, Krizė, globalizacija

Pranešimas: Tarptautinė darbo organizacija susirūpinusi tuo, kad nepaisant to, jog buvo išeita iš ekonominės krizės, o situacija finansų rinkoje pagerėjo, nedarbas vis dar tęsiasi.
Nedarbas ypač išaugo tarp jaunų, kupinų jėgų, iniciatyvos ir noro dirbti specialistų. Jaunimo nedarbas kelia neigiamas pasekmes – problemos kuriant šeimą, skyrybos, socialinis nesaugumas, nepasitikėjimas politika.
Komentaras: Nėra galimybės kiekvieną pasaulyje aprūpinti darbu. Naujos technologijos keičia darbo pobūdį, daugybė specialybių išnyksta, informaciniame amžiuje nereikia darbininkų ir tarnautojų. Paprasčiau ir pigiau išlaikyti bedarbį nei sukurti jam darbo vietą. Tačiau kyla užimtumo problema, dykinėjimas priveda prie degradacijos, niokojimo, įtampos visuomenėje.
Kabala aiškina, kad mūsų vystymas vyksta pagal bendrą, vidinį Gamtos planą. Plėtodami technologijas, ugdydami visuomenę pasiekėme naują slenkstį. Todėl kabala siūlo visiems mokytis, kaip gyventi naujajame, integraliame, bendrame pasaulyje, kuris turi atskleisti naująją savo egzistavimo pakopą – dvasinę.
Šią būseną galima pasiekti tik masiniu auklėjimu, mokant naujų supančios Gamtos, visuomeninių ir asmeninio elgesio dėsnių. Tik taip pakilsime į tą lygį, kuri būsime kontroliuojami Gamtos, ir užuot jautę krizę jausime komfortą.
Mūsų laikais kiekvieno užimtumas įmanomas tik žmogaus dvasiniame darbe, mokantis šio darbo ir jį vykdant savyje ir su kitais. Taip kuriame naują visuomenę, kurioje kiekvienam yra darbo!

Daugiau šia tema skaitykite:

Gelbstint gyvenimą

Sujungti vienu tinklu

Naujojo pasaulio abėcėlė

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>