Spinduliuoti pasauliui meilę

Laidavimas, Viena siela

Klausimas: Jeigu toliau dirbsime, kad viduje susivienytume ir tarpusavyje susijungtume, tai išoriniame pasaulyje taip pat daugiau mylėsime vieni kitus?
Atsakymas: Ne tik mes, bet ir visas pasaulis. Juk visa tai viena sistema. Ir jeigu mes savo lygmenyje – jis aukštesnis nei likusio pasaulio – pasistengsime priartinti dvasines dalis prie susijungimo, tai tuo pačiu paskatinsime ir materialias dalis, t. y. žmones, susijungti vienus su kitais.
Juk nėra žmonių, ir nėra susijungimo arba atotrūkio tarp jų. Tai tos pačios sielos. Tik jos parodo save ir ryšį tarp jų iš tokio požiūrio taško, kuris vadinasi „šis pasaulis“. Viskas, ką matai, – tai tame pačiame tinkle esančios sielos, tik šitaip jos jaučia save ir tarpusavio ryšio tinklą – kaip mūsų įsivaizduojamą pasaulį.
Ir todėl, jeigu siekiame užmegzti šį ryšį būdami kartu bendroje vidinėje sistemoje, bet ant aukštesnio suvokimo ir supratimo lygio, – suprantama, tai veiks ir visus likusius žmones.

Iš 2011 m. liepos  14 d. pamokos pagal knygą „Zohar“

Daugiau šia tema skaitykite:

Sutikti su laidavimu

Laidavimas: suklupo vienas – nukrito visi

Bendrosios sielos kritinė masė

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>