Ir kas paslėpta taps akivaizdu

Realybės suvokimas

Klausimas: Aš negaliu suprasti mūsų pasaulio atsiradimo ir egzistavimo prasmės. Tai kūrinio kaltė ar Kūrėjo sumanymas? Kas kaltas dėl šio nesusipratimo?
Atsakymas: Čia niekas nekaltas. Mes esame tokios būsenos, kai vietoj didelio ir nuostabaus Begalybės pasaulio matome netobulus mūsų pasaulį ir mus pačius. Todėl įdėkime pastangų ir visa tai išnagrinėkime iš davimo, o ne gavimo pozicijų. Ir tada pamatysime, kad esame visiškai ištaisyti nuostabioje ir milžiniškoje sferoje, pripildytoje Šviesa, Kūrėju.
Nieko kito ir nebuvo. Tiesiog klaidingai supratome tai, kur egzistavome. Kaip nuo pradžių, taip ir dabar egzistuojame nuostabioje erdvėje. Todėl pasistenkime, kad tai taptų mums akivaizdu.

Iš 2011 m. liepos 10 d. virtualios pamokos „Kabalos pagrindai“

Daugiau šia tema skaitykite:

Aukštesnioji programa laukia tavo dalyvavimo

Gyventi bėgant nuo prasmės

Suaugti ir tarnauti žmonėms

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>