Kad knyga kalbėtų apie mane…

Dvasinis darbas

Klausimas: Viena vertus, visas mūsų darbas – taisyti ryšį tarp žmogaus ir artimo. Kita vertus, ištaisymas ateina iš knygos „Zohar“. Kaip tai susieti?
Atsakymas: Ištaisymas ateina iš Šviesos, paslėptos kabalistų tekstuose, jeigu norime pasiekti jutimą, supratimą tos realybės, apie kurią pasakoja kabalistai, tam, kad visa, kas aprašyta tuose tekstuose, įsivilktų į mus. Mes norime būti toje pačioje tarpusavio santykių sistemoje.
Kalba eina apie ryšį tarp visų sielų – iki tokio laipsnio, kad pasiekiame vienybę, vientisą sistemą – Begalybės Malchut. Jeigu siekiame tokios vienybės, laikydamiesi priesako „Pamilk artimą kaip pats save“, jeigu aš to noriu, tai knyga kalba apie mane. Tada iš knygos gaunu ištaisymo jėgą ir per skaitymą palaipsniui judu pirmyn.
Iš tiesų pačioje knygoje kaip tokioje nieko nėra. Bet ją skaitydamas, trokšdamas būti šitoje vientisoje sistemoje, aš pasiekiu, kad mane veiktų jėga lauko, kuris iš tikrųjų yra Begalybės Malchut, ir taip pasiekiu ją.

Iš 2011 m. birželio 20 d. pamokos pagal knygą „Zohar“

Daugiau šia tema skaitykite:

Šviesa – tai egoizmo nuodas

Nedėkite daug prieskonių!

Pasaulis, nupieštas ant noro

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>