Pamokos rezultatas

Dvasinis darbas, Grupė, Kabalos mokymasis, Laidavimas

Klausimas: Straipsnyje „Laidavimas“ Baal Sulamas rašo, kad turime veikti negaudami jokio užmokesčio, jokio atlygio, be jokių savanaudiškumo priemaišų. Kaip liautis laukus apdovanojimo, ir gerų rezultatų?
Atsakymas: Jūs turite priemones: kabalistinę metodiką, kuri vadinasi „Tora“, ir grupę. Jeigu norite suvienyti visą grupę ir joje kaip teisingą pavyzdį visiems sukurti būsimą pasaulį, tai padarykite tai.
Kaip jums susivienyti? Pasitelkus Torą. Šviesa, kuri yra joje, grąžina į Šaltinį. Kiekvienas turi jausti, kiek jis atskirtas ar kiek susivienijęs su kitais. Kiekvienas turi stengtis visą laiką tikrinti save, ar duoda tam impulsą.
Galiausiai, mokantis būtinas mūsų siekis. Kur malda pamokos metu? Kur malda, kuri pastūmės mus susivienyti?
Yra bendras tinklas, tačiau jo siūlai nutraukti, ir mes juos turime sujungti. Mes ateiname į pamoką, kad išnagrinėtume nutrauktus tarpusavio saitus ir suprastume, kaip juos vieną su kitu supinti. Štai kokių rezultatų turime tikėtis iš pamokos. O ar laukiame jų?

Iš 2011 m. liepos 18 d. pamokos pagal straipsnį „Laidavimas“

Daugiau šia tema skaitykite:

Atiduoti draugams visą save

Svarbiausias pamokos tikslas

Viską sprendžiame mes!

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>