Kas yra „abipusis laidavimas“

Laidavimas

Klausimas: Kas yra „abipusis laidavimas“ ?
Atsakymas: Abipusis laidavimas – tai toks mūsų tarpusavio ryšys, kai turiu žiūrėti į visus likusius žmones, kaip į savo šeimos narius.
Sunku įsivaizduoti, kad tai įmanoma, bet viduje vystydamiesi privalome pasiekti tokią būseną, kai kiekvienas žmogus žemėje jaus visą pasaulį tarsi šis būtų jame.
Juk kaip aš jaučiu šeimą? Savyje jaučiu kiekvieną šeimos narį, jie kaip mano visuma. Jaučiu kam ir ką turiu duoti, kuo pasirūpinti, ką palaikyti. Turiu senyvus tėvus, turiu vaikus, anūkus, žmoną, namą, išlaidas, įsipareigojimus, skolas, kažkas serga, kažkam reikia padėti ir t. t.
Pagal tai, mūsų šeimyninio pasitarimo metu, atsižvelgdami į kiekvieno poreikius, sudarome prioritetų sąrašą, tų poreikių svarbą: ką reikia padaryti pirmiausia, ką antroje vietoje, trečioje ir t. t.
Jeigu veiksime turėdami tokį požiūrį į pasaulį − kaip į vieną šeimą, tai kiekvienas iš mūsų taps harmoninga šio pasaulio dalis. Gamta mus prives prie šios būsenos – arba smūgiais, arba mums patiems suprantant.

Iš 2011 m. rugpjūčio 14 d. TV programos „Klausk kabalisto“

Daugiau šia tema skaitykite:

Kas yra abipusis laidavimas?

„Viena šeima“ – ne utopija!

Laidavimas – raktas į naująjį pasaulį

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>