Susitikimo vieta – Torontas

Kongresai, įvykiai

Klausimas: Už kelių savaičių Toronte įvyks kabalistinis kongresas „Mes atsakingi už pasaulį“. Sakykite, ar labai svarbu fiziškai jame dalyvauti, ar pakanka prisijungti virtualiai?
Atsakymas: Manau, kad visiems, kurie gyvena Šiaurės Amerikoje ir turi galimybę Toronto kongrese dalyvauti, atvykti prasminga. Tai didžiulis kongresas, vyksiantis ypatingu metu, kai pasaulis taip sparčiai keičiasi.
Verta kiek galima labiau susibūrus būti kartu, todėl būtų puiku, jeigu kongrese dalyvautų kiek galima daugiau žmonių. Tai bus galinga jėga, kurios įgavę galėsime atlikti vidinius ir išorinius pokyčius.
Aš kviečiu visus, kurie gali atvykti. Šiame renginyje galime įgauti jėgų dar vienam išsitaisymo šuoliui.
Pavyzdžiui, neseniai Natanijoje įvyko nuostabi paskaita, ir nuo šiol kiekvieną savaitę vis naujoje vietoje mes organizuosime paskaitas. Aš kviečiu ateiti visus su giminėmis ir draugais. Tai puiki galimybė žmogui įsilieti į bendrą sistemą, prabusti ir dalyvauti sielos ištaisyme. Būtų gaila prarasti tokią galimybę.
Taip pat noriu pasakyti Izraelyje gyvenantiems mokiniams – porą kartų per savaitę stenkitės aplankyti protesto demonstracijų vietas, pakalbėkite su žmonėmis, duokite jiems mūsų medžiagos. Tai ir yra praktinė kabala.

Iš 2011 m. rugpjūčio 17 d. pamokos pagal laikraštį „Liaudis“

Daugiau šia tema skaitykite:

Kongresas gali duoti viską!

Apie virtualius kongresus ir tikrąjį ryšį

Sieloms nėra atstumų

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>