Dieviškoji dalelė išskrieja į aukštesnįjį pasaulį!

Kabala ir kiti mokslai, Realybės suvokimas

Pranešimas: Higso bozonas − vadinamoji „dieviškoji dalelė“, kuriai  sugauti buvo pastatytas Didysis hadronų kolaideris, kainavęs 10 milijardų JAV dolerių, greičiausiai neegzistuoja. Prieš metus fizikai dar tikėjosi rasti „dieviškąją dalelę“ − pasaulio sukūrimo pagrindą.
Dabar jie „nuleido rankas“ ir yra pasiruošę pasiduoti, kitaip tariant, paskelbti, kad tokia dalelė apskritai neegzistuoja. Tokia kolaideryje dirbančių pirmaujančių mokslininkų, įskaitant Europos branduolinės fizikos centro direktorių S.Bertolucci ir detektorių vadovą G. Tonelli, visų pranešimų esmė.
Pagal teoriją „dieviškoji dalelė“ suteikia medžiagai masę – visoms kitoms dalelėms visatoje. Būtent jos trūksta, kad triumfuotų standartinio modelio teorija apie pasaulio sukūrimą. Pasirodo, kad kolaiderį kūrė veltui!
Komentaras: dabar teks sugalvoti naująją fiziką, peržiūrėti dabartines sampratas apie pasaulį, nes jos nuo pat pradžių neteisingos. Tad kolaiderį pastatė neveltui! Bet „dieviškoji dalelė“ iš tikrųjų egzistuoja! Fizikai tiesiog ją praleidžia, o kolaiderio detektoriai jos nepagauna.
Galbūt fizikai pagaliau įsiklausys, kad kabalos mokslas gali juos papildyti. Juk tyrinėdami pasienį tarp mūsų ir aukštesniojo pasaulio, jie tiria tik mūsų pasaulį, o visi rezultatai ir pasekmės, tyrimo procese nueinančios į aukštesnįjį pasaulį, yra paslėptos nuo jų. Kad rastų „dieviškąją dalelę“, jiems reikia kitokių detektorių – ekrano ir atspindėtos Šviesos! Būtent juos žmogui duoda kabala.

Daugiau šia tema skaitykite:

Pasaulis – už davimo jėgos ribų

Kur mus nuves kolaideris?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>