Žadink draugus savyje

Grupė, Laidavimas

Klausimas: Kuo turi pasireikšti mano poreikis laidavimui?
Atsakymas: Jis pasireiškia tuo, kad aš purtau, žadinu kitus − savyje, o ne žodžiais. Žodžiai, priešingai, iškreipia esmę. Visas mūsų darbas vyksta ne išorėje, o viduje. Svarbu tai, kaip labai stengiuosi išjudinti draugus savyje, kad kartu eitume laidavimo link.
Savo jėgomis laidavimo nepasiekiame, mes reikalaujame, kad atsiskleistų Kūrėjas. Juk laidavimas – tai Kūrėjo jėga, kuri jungia mus tarpusavyje. Patys negalime megzti ryšio siūlų ir vienas kitam duoti. Jeigu tarp mūsų neatsiskleis Šviesa – nieko neišeis.
Šiandien mus jungia tik neapykanta. Tačiau, jeigu tarp mūsų įsikaraliaus Šviesa, tai susijungsime meilėje, duodami. Abipusis davimas, kai Kūrėjas pripildo mūsų tarpusavio santykių erdvę, ir yra laidavimas.
Mes turime veržtis laidavimo link, nors patys to pasiekti neįstengsime. Viskas išnirs iš tamsos, jeigu išties panorėsime atskleisti laidavimą dėl Kūrėjo. O „dėl Kūrėjo“ – reiškia dėl absoliučios davimo savybės.

Iš 2011 m. liepos 26 d. pamokos pagal straipsnį „Laidavimas“

Daugiau šia tema skaitykite:

Kas mūsų jėgoms?

Ką daryti, kad išgirstume?

Draugavo du draugai

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>