Su šventėmis!

Platinimas

Prasideda Naujieji Metai pagal žydų kalendorių. Aš manau, kad tai bus ypatingi metai. Pirmąkart mums atsiskleidžia tarpusavio laidavimo sistema, kurią turime nešti pasauliui, kad jis žinotų, kad būtent ši tarpusavio sistema turi įsivyrauti tarp žmonių. Tik tokiu keliu mes pasieksime gėrį.
Ir todėl tai bus geri metai – juk žinia apie gėrį pasklis po visą pasaulį ir kartu su aštrėjančia krize supurtys žmones, nukreipdama juos prie mūsų medžiagos. Jie pripažįsta, kad yra vienintelė metodika, kuri gali suteikti žmonijai gėrį materialiąja prasme, o svarbiausia, didžiulę, amžiną, absoliučią naudą dvasiniame pasaulyje.
Esu įsitikinęs, kad įžengiame į gerą būseną. Viskas priklauso nuo pusiausvyros tarp gėrio ir blogio jėgų – ir mes teisingai ir puikiai judame pirmyn. Reikia tik dar sustiprėti.
Internete visomis pasaulio kalbomis, visame pasaulyje turime sukurti stiprią platinimo sistemą, kad ji pasiektų kiekvieną, bet kokio mentaliteto žmogų. Tuo pačiu, neabejotinai neleisime jokiai blogio jėgai pasireikšti pasaulyje. Aš turiu gerą jausmą.
Tai ir yra geri metai, kurių aš visiems linkiu!

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>