Penki globalūs pasaulinės ekonomikos sukrėtimai

Krizė, globalizacija

Nuomonė (Šonas O Greidi, 2011 m. birželio 28 d. „Independent“): Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizacija (EBPO) paskelbė penkis „globalius sukrėtimus“, kurie artimiausiais metais vis dažniau destabilizuos pasaulinę ekonomiką.
„Vietoje tokių tradicinių grėsmių, kaip užkariavimas, karas, badas ir maras, EBPO vardina virusines pandemijas, kibernetines atakas, finansines krizes, socialinius-ekonominius sujudimus ir magnetines audras“.
Pirmasis epizodas iš prognozuotos serijos buvo 2008 m. finansinė krizė. Krizių dažnėjimą jie aiškina „tarpusavio priklausomybės augimu“, esant globaliai ekonomikai.
Komentaras: Kai vietoje atskirų neištaisytų (egoistinių, galvojančių tik apie savo gerovę) žmonių, tautų, valstybių, visi jie tampa vienu bendru kūnu, tarpusavyje susijusia sistema, kurioje kiekvienas daro tik tai, kas jam naudinga, tokios sistemos sukrėtimų galimybės nenuspėjamai išauga daugybę kartų.
Juk tarpusavio priklausomybė sukuria nenuspėjamai daug bet kurios būsimos būsenos derinių. O mūsų žinios apie šią sistemą neleidžia jos suprasti ir apskaičiuoti. Tai įmanoma tik tuo atveju, jeigu galėtume ją jausti lyg save. O tai pasieksime tik tada, kai patys tapsime  integraliai susiję tarpusavyje.
O tai įmanoma tik tada, kai patys įgyjame sistemos kokybę ir savybes. Tam reikia ištaisyti save pagal kabalos mokslo metodiką, ir tai vadinasi Kūrėjo atskleidimu kūriniams. Juk Kūrėjas mūsų atžvilgiu – tai ištaisytų savybių atskleidimas mumyse. Jis vadinasi Bore: Bo – ateik , suvok ir Re – išvysk, atskleisk savyje.
…juk galima atsiversti pranašų knygą ir sužinoti, kas mūsų laukia, jeigu nenuraminsime Gamtos savo harmonija  su ja.

Daugiau šia tema skaitykite:

Pasaulis pasiruošęs išgirsti

Tikroji krizė – ateityje

Artėja blogesnė nei finansinė krizė

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>