Migruojantis kolapsas

Krizė, globalizacija

Nuomonė: EBPO (Ekonominio bendravimo ir plėtros organizacija): Nacionalinis egoizmas kenkia globalinei ekonomikai, šalys nepakankamai įvertina pasaulinės griūties galimybę. Daugybė nacionalinių institucijų bei tarptautinių organizacijų ir jų galinga biurokratija trukdo veiksmingai reaguoti į krizes.
Tokiose institucijose, kaip JTO, TVF ir ES, mažėja kolektyvinių veiksmų. Kad šalys suvienytų pastangas, reikia labai stipraus sukrėtimo. „Didžiojo dvidešimtuko“ interesai bus skirtingi tol, kol jų visų veiksmus skatins nacionalinis egoizmas.
Kometaras: Priverstiniais metodais, kaip kad buvo TSRS, ar įprastomis kolektyvinėmis pastangomis egoizmo neįveiksi. Reikalinga jį pagimdžiusi Šviesa, kad ištaisytų egoizmą į priešingą jam davimo, sąveikos, abipusio nuolaidumo savybę. Palaipsniui Gamta mus atves iki meilės artimui, o kabalos metodika padės pritraukti taisančiąją Šviesą – ir pasiekti bendrą harmoniją.

Daugiau šia tema skaitykite:

Suprasti, kaip kuriama permainų ideologija

Egoistinė globalizacija – neišgydo nei visuomenės, nei žmonių

Pamąstymai krizės tema

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>