Klausėte? – Atsakau … – 13

Klausimai ir atsakymai

Klausimas iš dienoraščio anglų kalba: pirmą kartą apie kabalą sužinojau Bergo kabalos centre. Labai patinka Jūsų internetinė svetainė, gaunu naujienlaiškius, o neseniai peržiūrėjau video medžiagą, kurioje Jūs neigiamai pasisakote apie raudonus siūlus.
Gaunasi, kad Jūsų kabala skiriasi nuo Bergo kabalos? Jei taip, tai kokie yra skirtumai? Turiu Maiklo Bergo išverstų knygų, „Zohar“ komplektą. Ar manote, kad Bergo interpretacija tiksli?
Atsakymas: Yra daug kabalą studijuojančių organizacijų. Jei studijuojate Baal Sulamo originalius šaltinius, turėdami ketinimą pakilti virš savo egoizmo, ne dėl sveikatos, sėkmės versle, ateities spėjimų, o dėl to, kad pasiektumėte būtent kuklų egzistavimą žemiškame gyvenime ir visišką davimą žmonėms, tai jūs – teisingoje vietoje.
Kabaloje niekur nepaminėta, kad amuletai galėtų  ištaisyti egoizmą, o Ari kritikuoja juos.  Kaip galima už pinigus nusipirkti ateitį, jei visa kabala – egoizmo ištaisymo metodika?

Daugiau šia tema skaitykite:

Kabala pakeis viską

Stabų valdžioje

Madona taip pat turi misiją…

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>