Graikijos bankrotas – euro zonos išsigelbėjimas

Krizė, globalizacija

Nuomonė (A. Beliakov, „Investkafe“ analitikas): Euras pavojuje – Graikijos rinka smuko, bendras finansinės pagalbos srautas Graikijai nepadėjo, naujos pagalbos sulaukti nesitikima, šalis įveda naujus mokesčius, galima sakyti, kad krizė tęsis, sustabdyti jos plitimo jau nebeįmanoma, Graikijos bankrotas neišvengiamas, padėtis rūpesčių keliančiose Europos Sąjungos šalyse tampa vis sudėtingesnė.
Komentaras: Ar nebūtų geriau pagreitinti ligos simptomų pasireiškimą, kad būtų galima greičiau nustatyti jos priežastis (mažiau kančių), nustatyti teisingą diagnozę, sudaryti gydymo planą ir pasveikti!? Kad tai įvyktų, būtina, kad visi ekonomistai, politikai, sociologai, politologai pasisakytų plačiajai visuomenei, plačiai diskutuotų apie visas problemas.
Taip pasieksime tam tikrą susivienijimą, bendrų problemų sprendimas suartins mus, visą žmoniją, atves prie teisingų minčių, t. y. tarp mūsų yra žmonių, kurie žino sprendimą, ir jų mintys taip pat įsilies į bendrą diskusiją! Manau, kad mums nereikia laukti, turime pradėti patys visomis kalbomis diskutuoti apie krizės sprendimą virtualiuose socialiniuose  tinkluose, palaipsniui pritraukdami mokslininkų, politologų, ekonomistų.

Daugiau šia tema skaitykite:

ES išsigelbėjimas – vienybėje su visu pasauliu

Politikų ES idėja nebedomina

Idėjų variklis

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>