Ištaisymas integraliąja gamtos jėga

Krizė, globalizacija

Pranešimas: Pasaulio gyventojų skaičius sparčiai auga, greitai bus juntamas maisto, vandens ir net oro stygius. Jau dabar 1 mlrd. kenčia chronišką alkį.
Iki 2050 m. Žemės gyventojų skaičius gali pasiekti 10 mlrd. Žmonės pradės kovoti dėl maisto. „Global Footprint Network“ duomenimis, mes jau išnaudojome natūraliai pasipildantį vandenį, žolę ganyklose, jūrų ir ežerų žuvį, surinkome visą derlingų žemių derlių ir išeikvojome visus miško išteklius. Žmonija nebeturi vietos sandėliuoti atliekoms, šiltnamio efektą sukeliančioms dujoms – globalinio atšilimo kaltininkėms.
Komentaras: Mes peržengėme ribą ir jau krentame į bedugnę. Taikomais būdais kritimo nesustabdysime. Tačiau pradėję tarpusavyje kurti teisingus integraliuosius ryšius, siekdami panašumo su gamta, sukelsime Jos integraliųjų jėgų poveikį ir pereisime prie savo pačių atsinaujinimo.
Integraliosios gamtos jėgos milijardus kartų galingesnės už veikiančias mus jėgas, tačiau paslėptos nuo mūsų dėl panašumo trūkumo – savo savybėmis neatitinkame jų.
Kuo didesnis bus mūsų noras integruotis į bendrą sistemą, tuo daugiau iš šios sistemos gausime jėgų, kurios paslėptos joje nuo mūsų – jos už mus atliks ištaisymo darbą, įjungs mus į šią sistemą ir sukels viso pasaulio pokyčius visuose jo lygiuose – negyvajame, augaliniame ir gyvūniniame.
Būtina suvokti, kad visus daugialypės krizės požymius mūsų pasaulyje sukelia integraliojo pasaulio jėgos, ir tik jos gali tai ištaisyti.

Daugiau šia tema skaitykite:

Svarbiausia – vienybė, visa kita prisidės

Norus reikia ne eksploatuoti, o taisyti

Kaip išsigelbėti nuo visuotinės katastrofos

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>