Visa visata integraliai susijusi tarpusavyje

Kabala ir kiti mokslai, Realybės suvokimas

Pranešimas (žurnalas „Science“): mokslininkai (vadovaujami prof. Ron Naaiman, Veicmano mokslinių tyrimų ir plėtros institutas, Izraelis) atrado, kad genetinio kodo molekules, DNR, skiria elementariųjų dalelių kvantinės savybės – sukimosi  kryptis „į viršų“ arba „į apačią“. Tyrimai parodė, kad molekulę veikia tik vienos krypties sukimasis.
Komentaras: Gautų rezultatų svarba perauga eksperimentinės fizikos rėmus. Reikalas tas, kad kvantiniame lygmenyje tarp dalelių pasireiškia nuoseklaus jungimosi savybė (quantum entanglement), kuri išsaugo daleles, net kai jos atsiduria priešinguose visatos galuose. Jei tik pasikeičia vienos dalelės kryptis, iš karto keičiasi ir kitos, – tai faktiškai paverčia visatą į vientisą tarpusavyje susijusią sistemą.
Tyrimų rezultatai rodo, kad DNR molekulė yra savotiška antena, sugebanti akimirksniu „pagauti“ kvantinės informacijos perdavimą iš bet kokios kosmoso vietos gyvų organizmų lygmenyje.

Daugiau šia tema skaitykite:

Tuštuma, kurioje slypi mintis

Pasaulis – už davimo jėgos ribų

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>