Ruošiamės išeiti į kelią!

Dvasinis darbas, Kongresai, įvykiai

Klausimas: Kiek dvasiniam tobulėjimui svarbus pasirengimas būsimajam kongresui?
Atsakymas: Pasiruošimas būsimai pakopai lemia viską!
Tai matome iš būsenos prie Sinajaus kalno, kur klausiama: „Ar esate pasirengę visiškam ištaisymui?“ Juk susijungti kaip vienas žmogus su viena širdimi – reiškia pasiekti išsitaisymo pabaigą, Gmar Tikun. Jeigu esate tam pasirengę, tai privalote pasiekti noro galią – 600 000.
Kiekvienas turi pasakyti: „Aš įsipareigoju susijungti su kitais tiek, kad ištaisysiu savąjį blogį ir paversiu jį į gėrį, į vienybės jėgą – iki tobulos būsenos“. O kai būsena tobula, manasis noras pagal galingumą turi išaugti 600 000 kartų.
Čia nekalbama apie kiekybę, apie tai, kiek tuo metu bus žmonių: du, du tūkstančiai ar iš tikrųjų 600 tūkst. Net jeigu susirinks susijungti 7 milijardai, – kiekvieno galingumas vadinsis „600 000”.
Tik su sąlyga, jog būsime pasirengę ir sutiksime tapti kaip vienas žmogus su viena širdimi, gausime grąžinančią į šaltinį Šviesą. Todėl būtina pasiruošti taip, kad atvažiuotume į kongresą jau turėdami tokį norą, jau būdami taip pasiruošę!
Turiu būti taip pasiruošęs dalyvauti čia kartu su visais ir trokšti pritraukti Šviesą, kuri mane paveiktų tiek, kad sujungtų su kitais. Ir kai Šviesa sukurs tokią jungtį, ji, atsiskleisdama mumyse, iš supančios virs vidine. Šitaip atversime dvasinį pasaulį.
Tai bus Šviesos, kuri vadinasi vidine Šviesa, poveikio atskleidimas, sykiu ir Šviesos šaltinio, t. y. Kūrėjo, atskleidimas. Atsiskleidus Šviesai gausiu įvairių pojūčių ir suprasiu, kas yra dešinioji linija, kairioji linija, Chasadim Chochma, kokia dabartinė mano būsena, kokia pakopa, koks procesas!
Juk kiekvienas atskleidimas tarsi holografinis paveikslas apima visą procesą: nuo pradžios ligi pabaigos. Jame yra visa, netgi maža dalelė Begalybės pasaulio. Vadinasi, jau su pirmąja pakopą viską atveriu – pradėdamas nuo jos jau suprantu, kur esu – jaučiu šitai. Tebūnie tai pirmieji pojūčiai, bet aš jau kelyje.
Viskas priklauso nuo pasiruošimo.

Iš 2011 m. lapkričio 2 d. pamokos pagal straipsnį „Meilė Kūrėjui ir kūrinijai“

Daugiau šia tema skaitykite:

Ruošiantis būsimam susitikimui

Viskas priklauso nuo teisingo pasiruošimo!

Kongresas – pats galingiausias tobulėjimo greitintuvas

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>