Nėra pranešimo – nėra problemos

Krizė, globalizacija

JTO saugumo taryba aptarė pranešimą  apie klimato pokyčių įtaką  taikai ir saugumui, bet Rusija ir Kinija jį užblokavo. Priežastis? – Juk sutikdamos su pranešimu, jos pripažintų CO2, šiltnamio efektą sukeliančių dujų išmetimo ir visuotinio atšilimo problemą.
O pripažinus, kad klimato pokyčiai ir iš dalies visuotinis atšilimas vyksta dėl šiltnamio efektą sukeliančių dujų išskyrimo į atmosferą, tai būtina nedelsiant uždrausti arba nors apriboti naftos, dujų, anglies gavybą ir naudojimą.
Ir apskritai, tektų šią ekonominę problemą paversti politine. Juk tada, iš esmės, Rusijai būtų užkrauta atsakomybė už žmonijos likimą. Todėl būtina užblokuoti tokius pranešimus ir toliau teigti, kad ryšys tarp šiltnamio efektą sukeliančių dujų išmetimo ir globalių klimato pokyčių nėra įrodytas!

Daugiau šia tema skaitykite:

Kelias į poapokalipsę

Kaip spręsti kylančias problemas?

TVF vadovė įspėjo apie visuotinę katastrofą

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>