Kritinė idėjų skleidimo masė

Įvairūs

Pranešimas: Mokslininkai rado idėjų platinimo lūžio tašką: kai 10% gyventojų yra tvirtai kuo nors įsitikinę, tai didžioji dauguma gyventojų visada perima šį įsitikinimą, ir mažumos įsitikinimas tampa daugumos nuomone.
Ši taisyklė galioja visomis aplinkybėmis, visuose tinkluose. Neturi reikšmės, kur ir kaip ši nuomonė atsiranda ir plinta visuomenėje – posūkio taškas visada bus 10%.
Komentaras: Kabala kalba apie tai, kad visuomenė panaši į indą (dvasinį kli), susidedantį iš 10 dalių (sfirų), ir todėl dešimtoji visuomenės dalis yra jos vienetas, o mažesnė už 10% – nelaikoma dalimi.
Jeigu ši dalis įgyja vieningą norą – ji tampa pagrindine statybine dalimi (Malchut), kuri absorbuoja visų kitų tarpusavyje nesujungtų dalių savybes (9 pirmąsias sfiras), pritraukia ir panaudoja jas savęs pripildymui.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>