Nepaleiskite Šviesos!

Kongresai, įvykiai

Klausimas: Ko vertas gruodį vyksiantis kongresas? Keleriems studijų metams jis prilygsta?
Atsakymas: Aš manau, kad ateinančiais metais jam nebus lygių. Šiais labai svarbiais, sakyčiau, lemtingais metais pamatysime, kaip pasaulis ima telktis, vienytis. Tai tebus  pirmieji žingsniai, tačiau mes privalome įgyti jėgą ir pasirūpinti viskuo, ko reikia. Štai ką mums turi suteikti kongresas.
Mūsų laukia ne tik šuolis, kuris kitu atveju užtruktų, sakykime, pusę metų, – nesusivieniję kongrese apskritai negalėsime įvykdyti savo misijos. Tokia tad svarbi ta vienybės, kurią turime sukurti per tris kongreso dienas, sistema!
Net jei žmogus nesimoko su mumis kiekvieną dieną – praleidęs kongresą ir pasiruošimą jam, jis daug ką praras, jis negaus tų „plytų“, iš kurių statomas jo dvasinis indas. Esmė – ne įgyti išminties pamokose, – šiandien nuolatos dirbame su grąžinančia į šaltinį Šviesa.
Todėl įspėju: neleiskite sau nedalyvauti pamokose. Tai ne tik mokymasis, tai brangios akimirkos, kai tave daug intensyviau ir tikroviškiau negu anksčiau veikia Šviesa.

Iš 2011 m. spalio 23 d. pamokos pagal straipsnį „Taika pasaulyje“

Daugiau šia tema skaitykite:

Ruošiamės išeiti į kelią!

Tai turi nutikti čia ir dabar

Reikiamu metu atsidurti epicentre

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>