Kameronas – reikia skubiai „taisyti visuomenę“

Krizė, globalizacija

Pranešimas: Britanijos premjeras Dž. Kameronas siūlo peržiūrėti visų krypčių valdymo strategiją. Tai susiję su įvykiais Londone ir kituose šalies miestuose. Premjero nuomone, tokia peržiūra yra ekstrinė, būtina priemonė.
Visapusiškam svarstymui pateiktos šios sritys: išsilavinimas, socialinės pašalpos, santykiai šeimoje, priklausomybių gydymas, religinių ir etninių bendruomenių gyvenimas. Dž. Kameronas mano, kad peržiūros rezultatai leis jo vyriausybei efektyviau „remontuoti sugriuvusią visuomenę“.
Komentaras: Suremontuoti griūnančią visuomenę gali tik tas, kas supranta ligą ir išmano, kaip ją gydyti. Čia netinka egoistiniai ar jėgos metodai, ir netgi pinigais to nepasieksi. Reikia plačiai aptarti visuomenės gydymo planą ir auklėti visus be išimties visuomenės narius „tarpusavio laidavimo“ dvasia pasitelkus žiniasklaidą (žr. „Paskaita Arosoje).

Daugiau šia tema skaitykite:

Krizės pamokos

Kaip spręsti kylančias problemas?

Žmonija be vadovybės

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>