Gražiai gyventi neuždrausi

Krizė, globalizacija

Nuomonė: (A. Turkovas, Richford Group direktorių valdybos pirmininkas): Europos Sąjunga itin keista organizacija – juk vieninga valiuta be vieningos finansinės biudžetinės politikos neįmanoma. Graikija griauna Europos integracijos pamatus savo nenoru gyventi pagal galimybes, tai piktina taupiuosius Beniliukso ir Vokietijos gyventojus.
Graikiją ir toliau gelbės, bet kai tik baigsis pasaulinė ekonomikos krizė, Graikijai nebenuolaidžiaus. Visose išsivysčiusiose šalyse valstybės finansuose situacija sunki. Japonijos skola sudaro daugiau nei du BVP, JAV skola prilygsta BVP. Belgiją, Italiją užgriuvo problemos. Valstybės privalo išmokti gyventi pagal turimas lėšas.
Komentaras: Valstybės ir tautos atras vis stipresnį tarpusavio ryšį, kad ir kaip tokio ryšio nenorėtų. Ir jokie mėginimai atitolti ir nepriklausyti vieniems nuo kitų nepadės. Atvirkščiai − atskleis vis didesnę priklausomybę. Kelio atgal į izoliaciją nėra!
Galima eiti tik į priekį: gerinti tarpusavio ryšio kokybę, geriau suprasti tai, kas vyksta, mokytis gamtinius visuomeninius reiškinius, įsisąmoninti, kaip realizuoti komutacijos dėsnius šiuolaikinėje integralioje visuomenėje. Studijuokite šaltinius!

Daugiau šia tema skaitykite:

Visi – už susijungimą, o kaip?

Graikijos bankrotas – euro zonos išsigelbėjimas

Viskas dar priešakyje

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>